Utställning, Ljungskile 2016


I söndags var det utställningsdags igen. Jag, Jimmy och Nelia åkte dit och var där i god tid innan. Att jag alltid ska tro att vi är där i senaste laget, när det varje gång visar sig att vi är där alldeles för tidigt mot vad vi egentligen behöver. Nåväl, är ju kul att vara på hundtävling!

Stor hejarklack hade vi med oss också bestående av pappa, Maud och Jimmys föräldrar Erna och Dennis. Himla kul! Extra kul att det dessutom gick så bra också. Nelia skötte sig exemplariskt i ringen och allt flöt på perfekt och domaren tyckte hon var jättefin! Det blev en förstaplacering i öppenklassen med Excellent och CK och bra kritik. Sen blev hon placerad som fjärde bästa tik med reserv-CERT! Så roligt!! Surt att vara så nära det riktiga CERTET dock, men det gav ändå hopp om framtiden. Någon gång ska hon bli utställningschampion!

Nice head and expression. Correct bite. Ears a little bit long. Excellent neck. Well angulated in front. Good bone, ribcage could be better. Well angulated behind. Moves well behind and open elbows in front.

img_6657.jpg

Meny