Agilitytävling, Vänersborg 2016


Mycket agility nu och jag älskar det. Nelia med! Igår var vi på tävling igen i Vänersborg. Gabriella och Rossi var med också och pappa och Maud kom och tittade. Väldigt kul!

I och med det dåliga resultatet i torsdags, så hade jag inte så höga förväntningar. I allafall inte på agilityloppet. Det var ett agilitylopp och två hopplopp. Det gick dock kalasbra i alla tre loppen. I det första, agilityloppet fick vi 10 fel, kontaktfält på A-hindret och slalomingången som inte satt, annars bra! I  det andra loppet, ett hopplopp blev vi FELFRIA! Äntligen fick vi till ett nollat lopp. Det var ett så grymt lopp och en väldigt passande bana för oss, det kändes så bra igenom hela loppet. Hon var med mig, fokuserad och taggad. Dock räckte tyvärr inte tiden till en uppflyttningspinne, vilket var surt. Jag var överlycklig ändå! Nu kanske en spärr har släppt och när vi blir mer säkra kan jag börja pusha henne lite mer för att få upp farten, men en sak i taget! I det sista hopploppet fick vi endast 5 fel, på grund av att hon kom för snabbt in på slalomen. Annars ett grymt bra lopp även det!

Fantastisk dag med grymma resultat, trots ösregn i vissa perioder. Känner fortfarande lyckorus bara jag tänker på det. Min bästa, grymmaste vovve! Vi har så roligt ihop och glädjen lyser verkligen igenom på filmerna pappa filmade på bilderna Gabriella tog.

Meny